Medewerkers Huisartsenpraktijk Snijders

Sanne Daemen


Sanne is een gedreven, pro-actieve, enthousiaste, spontane doktersassistente. Die graag zaken snel en goed regelt voor patient en arts.

Felina HeinrichsSinds 1 december is Felina ons team aan doktersassistentes komen versterken. Ze is een gedreven, ervaren (ruim 10 jaar ervaring) en betrokken assistente die zeer leergierig is. We heten haar dan ook van harte welkom!!

Colette Goor


Ze is een zeer kundige en vriendelijke assistente die heel sterk is in triageren. Vrij snel zal zij ook visites aan huis doen, om de mensen ter plekke bij kleine vragen uit te helpen en controles vanuit "APK" keuring aan huis te bewerkstelligen.


Sonja Timmermans-Jacobs


Doktersassistente, ze begon als vakantiekracht en groeide uit tot een bekend gezicht binnen onze praktijk. Ze zet zich nu circa 10 jaar met nog altijd evenveel passie in voor onze patiënten.

Melissa Dohmen


Sinds 2013 werkzaam bij ons in de praktijk, heeft hiervoor veel ervaring opgedaan bij andere solo- en groepspraktijken. Neemt naast de reguliere doktersassistente taken ook graag de jaarlijkse "APK"-keuring (Cardio Vasculair Risico Management) en het preventie consult met patiënten door.


Nicole Stekhuizen


Onze praktijkondersteuner Somatiek. Haar aandachtsgebieden zijn Diabetes Mellitus type 2 en Astma/COPD. Doordat Nicole al 22 jaar werkzaam is voor onze praktijk, is zij voor vele patiënten een vertrouwd gezicht.

Drs. Judith Brouns


Een geboren en getogen Limburgse, enthousiaste huisarts met voorervaring in de interne geneeskunde en spoedeisende hulp. Per augustus 2016 een zeer gewaardeerde aanvullende kracht voor onze praktijk. Recent heeft ze haar derde kindje gekregen, per 18-01-2019 zal ze haar werkzaamheden weer hervatten.

Drs. Sanne Gulikers


Een geboren en getogen Limburgse, betrokken en oprecht geinteresseerde huisarts. Goede medische zorg in combinatie met veel plezier in het vak zijn zaken die haar kenmerken. Ze heeft voorervaring binnen de Maag-Darm en Leverziekten, Interne Geneeskunde en Ouderengeneeskunde. Per 23-01-2019 komt ze ons team versterken; we heten haar van harte welkom!

Jolanda Boon


Sinds geruime tijd werkzaam binnen ons centrum als Onafhankelijke Casemanager Dementie. Bij vermoedens van cognitieve achteruitgang of te kort schietende zorgvragen/ overbelaste mantelzorgers, staat zij patiënten en diens familie met raad en daad bij om persoonlijke zorg en daginvulling zo goed mogelijk te structureren en organiseren afgestemd op individuele wensen en behoeften.