Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919-2019; ruim 100 jaar!! Een familiebedrijf en begrip in Nieuwenhagen

100 jaar Schniedusch te Nieuwenhagen

Dit jaar hebben we het 100-jarig bestaan van de praktijk Snijders groots gevierd. Via deze weg willen we alle vrijwilligers, deelnemers van de RUN maar ook de rollator-race, bezoekers en sponsoren nogmaals hartelijk bedanken! Dankzij jullie hebben we een mooi bedrag bijeen verzameld voor het goede doel; de Gezonde Basisschool van de Toekomst in Landgraaf. Daarmee investeren we direct in de aankomende generatie landgravenaren; zodat zij bewuster, gezonder en vitaler worden dan de huidige generaties! Namens de kinderen die dit nu nog niet realiseren, maar wij artsen Snijders wel; hartelijk dank daarvoor!!

Spoedig zal de uitreiking volgen en zal het opgehaalde bedrag bekend worden gemaakt.Credits voor deze foto gaan naar Healing Stories; fotografe Inge Snijders


Griepspuit komt eraan:

Ondanks het mooie weer dat we nu nog hebben, merken we dat het eerder donker wordt en het ook kouder wordt gedurende de avond/nacht. Het najaar treedt dus aan, welke ook de griep met zich meesleurt. Alle mensen die risico lopen op ernstig ziek worden door de griep raden wij aan om zich te laten inenten. Mensen van 60 jaar of ouder, mensen met hart- en vaatziekten, mensen met een verminderde weerstand (diabetes mellitus, reuma, psoriasis of chronische kanker), mensen met astma/copd vallen hieronder.

De afgelopen jaren zien we een toename in ernstig zieke mensen door de griep, met name ernstige longontstekingen komen vaker voor. Hiervoor moeten we mensen steeds vaker naar het ziekenhuis sturen en sommige overlijden zelfs aan de gevolgen van de griep. Voorkom dit dus!


Op dinsdagmiddag 29 oktober gaan we de griepspuiten zetten!

Zet deze dag alvast in uw agenda. U mag deze ook komen halen als u niet aan bovenstaande criteria voldoet maar in de zorg werkzaam bent of elders, waar het risico op besmetting met de griep groot is!