Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919-2019; ruim 100 jaar!! Een familiebedrijf en begrip in Nieuwenhagen

Overlijden Drs. Hans Snijders

Vanwege het recente overlijden van Drs. Hans Snijders werkt Drs. Gitte Snijders tijdelijk

uitsluitend op maandag-woensdag- vrijdag.

We hopen op uw begrip hiervoor en zouden het op prijs stellen als zij niet overvallen wordt met vragen en/of opmerkingen rondom zijn overlijden.

Condoleance kaarten ter ondersteuning van de familie Snijders kunt u bij de balie afgeven. Deze worden zeer op prijs gesteld door de gehele familie.

Haar vaste team waarnemers wordt tijdelijk aangevuld op de dinsdag door Drs. Renee Mertens, een fijne en zeer deskundige huisarts die hier al vaker waarnemingen gedaan heeft, zij zal voor u klaar staan en ons team versterken!Drs. Sanne Gulikers met zwangerschapsverlof


Per 17 januari j.l. is Drs. Sanne Gulikers met zwangerschapsverlof gegaan, op 03 februari is zij voorspoedig bevallen van een gezonde dochter Isa. We wensen haar en haar gezin alle goeds toe en een hele fijne kraamtijd!

Felicitatie kaarten kunnen worden afgegeven bij de assistente balie.


Nieuwe waarneemster Anne Nieuwelink:


Drs. A. Nieuwelink

Gezien Drs. Sanne Gulikers binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, zijn we op zoek gegaan naar een passende vervangster voor haar verlofduur: Drs. Anne Nieuwelink!

Drs. Anne Nieuwelink komt vanaf 24-1 ons team versterken op de woensdag en de vrijdag. Zij is sinds 2018 afgestudeerd huisarts en heeft naast haar huisartsenopleiding op de SEH gewerkt. Daarnaast heeft ze tijdens haar opleiding veel ervaring opgedaan in de ouderen- en palliatieve zorg.

We heten haar van harte welkom in ons team!