Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919-2019; ruim 100 jaar!! Een familiebedrijf en begrip in Nieuwenhagen

Spoed


Spoedlijn:

Tel: 045- 523 56 22

Kies optie 1 in het keuzemenu!

Bel 112 bij levensbedreigende situaties!


Bij spoedgevallen buiten openingstijden:

Huisartsenpost Heerlen

Telnr: 045-577 88 44Afspraken


Afsprakenlijn

Tel: 045- 523 56 42

Heeft u meerdere vragen of klachten, geef het aan bij het maken van een afspraak zodat we er rekening mee kunnen houden in onze agenda.


Bent u niet in staat naar de praktijk toe te komen?


Bel dan vóór 11:00 uur, de assistente beoordeelt, eventueel in samenspraak met de huisarts, of er een huisbezoek afgelegd wordt en wanneer.


HerhaalreceptenPer 26-02-2019 hebben we ook een receptenlijn, waardoor u uw herhaalrecept door kan bellen zodat het 2 dagen later klaarligt bij uw apotheek.

Kies optie 2 bij het keuzemenu!

045- 523 56 42


Uw apotheek biedt sinds 2018 ook een herhaalgemak service aan, zodoende krijgt u een sms wanneer uw herhaalrecepten klaarliggen bij uw apotheek. Vraag bij uw apotheek naar de voorwaarden.


Huisartsenpraktijk Snijders, is een "ouderwetse" huisartsenpraktijk in een heel nieuw jasje. De praktijk is aan de Beuteweg 16 te Landgraaf gevestigd, in het Medisch Centrum Nieuwenhagen. Het Medisch Centrum Nieuwenhagen, behuist naast de reguliere huisartsenzorg, een scala aan (para)medische mogelijkheden onder één dak; een apotheek, prikdienst, psychologen, verloskundigen, dieetisten, fysiotherapeuten, podotherapeuten en medische pedicures.

Hans Snijders, een zeer bekende en geliefde huisarts, heeft de praktijk ruim 35 jaar gerund. Met enthousiasme, een luisterend oor en een goede klinische blik stond hij voor iedereen klaar. Een "ouderwetse", betrokken, menselijke arts met humor. Zo beschreven de patiënten hem. Per 01-01-2018 heeft zijn dochter, Gitte Snijders, de praktijk overgenomen. Met veel enthousiasme, energie en een goede klinische & kritische blik zal zij proberen haar vader en voorvaderen te evenaren. Haar focus ligt op de gynaecologie, kindergeneeskunde, chirurgie en oogheelkunde. Ze krijgt vaak te horen dat ze in doen en laten erg op haar vader lijkt.


Doordat de zorgvraag door de jaren flink toegenomen is (meer afschuiving naar 1e lijn vanuit ziekenhuis/meer multiproblematiek/ meer vergrijzing), heeft Drs. Gitte Snijders extra vaste waarnemende huisartsen in dienst genomen; Drs. Sander Huisman en Drs. Annika Dijkman.

Dit om adequate en goede zorg voor al haar patienten te kunnen leveren en de werkdrukte behapbaar te houden.Ook deze huisartsen zijn goede krachten, daar kunt u van op aan! Voor sommige patienten is het even wennen dat ze niet altijd bij de eigen huisarts terecht kunnen, dit heeft te maken met de huidige hoge zorgvraag.

Weet dat het gehele team er alles aan zal doen om u zo adequaat en zo gepast mogelijk te helpen bij uw zorgvraag en dat we met veel enthousiasme en passie voor het vak voor u klaarstaan.


Gitte Snijders en haar team heet u van harte welkom!