Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919 een begrip in Landgraaf

Afspraken

 

Afsprakenlijn: 045- 523 56 42

Wanneer moet u naar de dokter? Via onderstaande links kunt u zien of u naar de dokter moet.

www.thuisarts.nl

www.moetiknaardedokter.nl

Op werkdagen is de praktijk geopend van 08:00- 12:30 en 14:30-17:00 u. Spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. De assistente zal vaak enkele vragen stellen om u op een juiste manier te helpen. Als u een afspraak wilt maken voor een consult, neem dan even telefonisch contact met ons op. De assistentes kunnen dan alle vragen stellen om u zo adequaat mogelijk te helpen en uw privacy te borgen. Aan de balie kunnen andere mensen uw privé klachten soms horen, we zullen u dan ook verzoeken telefonisch contact op te nemen. Wij rekenen voor een consult op 15 minuten, geef het even aan als u meerdere klachten wilt bespreken of met meerdere personen tegelijk wilt komen, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen voor u anders dient u helaas weer een nieuwe afspraak te maken.

Als u verhinderd bent dient u de afspraak tijdig af te zeggen. Uit fatsoen, de dokter reserveert tijd voor u en kan dus in die tijd geen andere patienten zien.

Als u vaker dan tweemaal niet verschenen bent zonder tijdig af te zeggen, kunnen wij kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen 11,23 e (de reguliere consultkosten). De kosten die normaal gesproken voor een consult gerekend worden, echter zal de zorgverzekeraar deze niet vergoeden, gezien u niet bent geweest. De rekening wordt dan ook aan u gestuurd.