Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919 een begrip in Landgraaf

 

Sandra nieuw teamlid!

Via deze weg willen we onze voormalig stagaire Sandra feliciteren met het behalen van haar doktersassistente diploma en haar van harte welkom heten binnen ons team! 

EXTRA SERVICE

Sindskort geruime tijd is het mogelijk om zelf inzage te krijgen in uw patientendossier, de bloeduitslagen, herhaalrecepten aan te vragen en direct vragen te stellen ë-consulten" via uw mobiele telefoon. U kunt dat op ieder gewenst moment van de dag, hoeft dan niet te bellen en dat scheelt weer tijd. Dat terwijl uw zorgvraag uitgezet en behandeld wordt. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Indien u dit graag wilt; vraag ernaar bij de assistente of arts! Zij helpen u graag verder!!

Via uw smartphone kunt u alvast de app "Uw zorg online" downloaden, dan hoeft u alleen nog het verificatieproces bij de assistente te doorlopen!

Nieuwe Praktijkondersteuner-GGZ

Vanaf 05-01-2024 komt Jessica Mobron ons team versterken in de functie;  praktijkondersteuner GGZ. Jessica heeft op vele plekken binnen de GGZ ervaring opgedaan, van niet-aangeboren hersenletsel tot ambulante begeleiding bij (een vorm van) autisme. Op maandagen werkt zij op "oude" locatie Beuteweg 16 (Medisch Centrum Nieuwenhagen) en op vrijdag binnen onze nieuwe locatie. Indien u een afspraak op maandag heeft, kunt u gewoon plaatsnemen in de "oude" wachtkamer aan de Beuteweg 16, zij zal u zelf uit de wachtkamer komen halen. 

 

Jessica is een enthousiaste, ambiteuze poh die gekenmerkt wordt door haar persoonlijke aanpak. We heten haar van harte welkom binnen ons team!