Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919 een begrip in Landgraaf


ADMINISTRATIE UREN UITGEBREID

Door de toenemende administratieve werkzaamheden zijn we helaas genoodzaakt om de telefonische bereikbaarheid iets aan te passen. Dit houdt in dat we vanaf 17-02-2023 tussen 12:30-14:30u "pauze" hebben en telefonisch niet bereikbaar zijn.

Let wel; dit is om alle processen rondom uw hulp-/ zorgvraag zo goed mogelijk door te laten lopen. Helaas gaat de huidige zorg steeds vaker gepaard met bureaucratische zaken en lopen we er geregeld tegenaan dat we dat binnen het uur dat we hier eerder voor namen, gewoonweg niet redden.

We hopen op uw begrip hiervoor!

EXTRA SERVICE

Sindskort is het mogelijk om zelf inzage te krijgen in uw patientendossier, de bloeduitslagen, herhaalrecepten aan te vragen en direct vragen te stellen ë-consulten" via uw mobiele telefoon. U kunt dat op ieder gewenst moment van de dag, hoeft dan niet te bellen en dat scheelt weer tijd. Dat terwijl uw zorgvraag uitgezet en behandeld wordt. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Indien u dit graag wilt; vraag ernaar bij de assistente of arts! Zij helpen u graag verder!!

Via uw smartphone kunt u alvast de app "Uw zorg online" downloaden, dan hoeft u alleen nog het verificatieproces bij de assistente te doorlopen!

OPEN VACATURE DOKTERSASSISTENTE 25 U/WEEK

Ben jij een enthousiaste, gedreven, leergierige, hart voor de patiënt en je mede collega’s hebbende doktersassistente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een huisartsenpraktijk die sinds 1919 bestaat en zojuist geopend is op een hele nieuwe locatie op het Pucciniplein 1 te Landgraaf (het oude Rabobank gebouw). We hebben hart voor de patiënt en diens familie, en proberen deze -waar nodig- tijdens alle fases in zijn of haar leven te ondersteunen. We zijn teamplayers en zijn niet vies van hard werken en doorleren onder een fijne collegiale en humoristische sfeer.

Uren? In overleg! Conform CAO Huisartsenzorg.

Heb je interesse? Dan willen we het liefst dat je jouw sollicitatiebrief en CV doorstuurt naar praktijksnijders@ezorg.nl

Indien er een klik na het eerste gesprek is plannen we een meeloopdag in om te ervaren of onze werkwijze jou ook ligt en of je binnen ons team past. Hopelijk tot snel!