Huisartsenpraktijk Snijders

Vanaf 1919-2019; ruim 100 jaar!! Een familiebedrijf en begrip in Nieuwenhagen

Afspraken


Afsprakenlijn: 045- 523 56 42

Wanneer moet u naar de dokter? Via onderstaande links kunt u zien of u naar de dokter moet.

www.naarjehuisarts.nl/nl/

www.moetiknaardedokter.nl

Op werkdagen is de praktijk geopend van 08:00- 13:00 en 14:00-17:00 u. Spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. De assistente zal vaak enkele vragen stellen om u op een juiste manier te helpen. Als u een afspraak wilt maken voor een consult, belt u dan ruim vantevoren. Wij rekenen voor een consult op 10 minuten, denkt u meer tijd nodig te hebben geef dit gerust aan.

Op werkdagen is de praktijk geopend van 08:00- 13:00 en 14:00-17:00 u. Spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. De assistente zal vaak enkele vragen stellen om u op een juiste manier te helpen. Als u een afspraak wilt maken voor een consult, belt u dan ruim vantevoren. Wij rekenen voor een consult op 10 minuten, geef het even aan als u meerdere klachten wilt bespreken of met meerdere personen tegelijk wilt komen, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen voor u.

Als u verhinderd bent dient u de afspraak tijdig af te zeggen. Uit fatsoen, de dokter reserveert tijd voor u en kan dus in die tijd geen andere patienten zien.

Als u vaker dan tweemaal niet verschenen bent zonder tijdig af te zeggen, kunnen wij kosten in rekening brengen. Deze kosten bedragen 9,98 e. De kosten die normaal gesproken voor een consult gerekend worden, echter zal de zorgverzekeraar deze niet vergoeden, gezien u niet bent geweest. De rekening wordt dan ook aan u gestuurd.