Medewerkers Huisartsenpraktijk Snijders

Sanne Daemen


Sanne is een gedreven, pro-actieve, enthousiaste, spontane doktersassistente. Die graag zaken snel en goed regelt voor patient en arts.

Felina HeinrichsSinds 1 december is Felina ons team aan doktersassistentes komen versterken. Ze is een gedreven, ervaren (ruim 10 jaar ervaring) en betrokken assistente die zeer leergierig is. Helaas is ze door ziekte tijdelijk uitgevallen, we wensen haar veel beterschap!

Colette Goor


Ze is een zeer kundige en vriendelijke assistente die heel sterk is in triageren. Vrij snel zal zij ook visites aan huis doen, om de mensen ter plekke bij kleine vragen uit te helpen en controles vanuit "APK" keuring aan huis te bewerkstelligen. Ze is tijdelijk met zwangerschapsverlof; we wensen haar ondanks de rare tijd een heel fijn verlof en een vlotte bevalling!


Sonja Timmermans-Jacobs


Doktersassistente, ze begon als vakantiekracht en groeide uit tot een bekend gezicht binnen onze praktijk. Ze zet zich nu circa 10 jaar met nog altijd evenveel passie in voor onze patiënten.

Melissa Dohmen


Sinds 2013 werkzaam bij ons in de praktijk, heeft hiervoor veel ervaring opgedaan bij andere solo- en groepspraktijken. Neemt naast de reguliere doktersassistente taken ook graag de jaarlijkse "APK"-keuring (Cardio Vasculair Risico Management) en het preventie consult met patiƫnten door. Vanwege ziekte is Melissa voorlopig niet in staat om haar volledige werkzaamheden uit te voeren, we wensen haar een voorspoedig herstel en hopen dat ze snel weer volledig inzetbaar is!


Nicole Stekhuizen


Onze praktijkondersteuner Somatiek. Haar aandachtsgebieden zijn Diabetes Mellitus type 2 en Astma/COPD. Doordat Nicole al ruim 25 jaar werkzaam is voor onze praktijk, is zij voor vele patiƫnten een vertrouwd gezicht. En voor ons een hele fijne collega.

Drs. Judith Brouns


Een geboren en getogen Limburgse, enthousiaste huisarts met voorervaring in de interne geneeskunde en spoedeisende hulp. Per augustus 2016 een zeer gewaardeerde aanvullende kracht binnen ons team.


Helaas gaat onze vaste kracht per 23-07-2020 stoppen om elders (dichterbij huis) haar geluk na te streven. We bedanken haar voor haar fantastische inzet en betrokkenheid en wensen haar heel veel succes in haar verdere loopbaan maar gaan er vanuit dat dat helemaal goed zal komen!

Drs. Sanne Gulikers


Een geboren en getogen Limburgse, betrokken en oprecht geinteresseerde huisarts. Goede medische zorg in combinatie met veel plezier in het vak zijn zaken die haar kenmerken. Ze heeft voorervaring binnen de Maag-Darm en Leverziekten, Interne Geneeskunde en Ouderengeneeskunde.

Ze zal vanaf augustus 2020 op de dinsdag en woensdag aanwezig zijn.


Drs. Gitte Snijders


De praktijkhoudster en 4e generatie Snijders in lijn. Ze is werkzaam op de maandag, woensdag (oogheelkunde/chirurgie), donderdag en vrijdag. Gezien ze een jong gezin heeft is ze op de dinsdag vanaf augustus 2020 afwezig.

Jolanda Boon


Sinds geruime tijd werkzaam binnen ons centrum als Onafhankelijke Casemanager Dementie. Bij vermoedens van cognitieve achteruitgang of te kort schietende zorgvragen/ overbelaste mantelzorgers, staat zij patiënten en diens familie met raad en daad bij om persoonlijke zorg en daginvulling zo goed mogelijk te structureren en organiseren afgestemd op individuele wensen en behoeften.