Medewerkers Huisartsenpraktijk Snijders

Kimberley Matzner


Kimberley is een jonge, ambitieuze en betrokken assistente die snel en zeer leergierig is. Ze staat graag met raad en daad voor u klaar!

Rosa Punter Tato


Ze is een zeer ervaren, flamboyante, enthousiaste en vriendelijke assistente die heel sterk is in triageren. Zij zal binnenkort ook visites aan huis doen, om de oudere en meer hulpbehoevende mensen ter plekke bij kleine vragen uit te helpen en controles aan huis te bewerkstelligen.


Dewi Kuckelkorn

Dewi is een enthousiaste allround en ervaren doktersassistente met hart voor de patiënt.

Zij is sinds augustus 2021 ons team komen versterken en zet zich naast haar allrounde kennis ook in voor de jaarlijkse 'APK' keuringen, CVRM-controles, binnen de praktijk.

Drs. Ramona Smeets


Sindskort is zij ons team komen versterken, en daar zijn we heel blij mee! Ze wilt graag een bekend gezicht voor u worden. Zij is een betrokken huisarts die niet van losse eindjes houdt en ze neemt dan ook, waar mogelijk, graag de tijd om dingen volledig te bespreken en af te handelen. In de afgelopen jaren heeft ze zich, zowel in haar werk- als in haar privésituatie, verdiept in de palliatieve en terminale zorg. Naast haar werkzaamheden in de huisartsenpraktijk werkt ze ook als huisarts bij Op de Bies, waar ze zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zij is werkzaam op de maandag, dinsdag en woensdag.

Nicole Stekhuizen


Onze praktijkondersteuner Somatiek. Haar aandachtsgebieden zijn Diabetes Mellitus type 2 en Astma/COPD. Doordat Nicole al ruim 25 jaar werkzaam is voor onze praktijk, is zij voor vele patiënten een vertrouwd gezicht. En voor ons een hele fijne collega.

Drs. Gitte Snijders

        

De praktijkhoudster en 4e generatie Snijders in lijn.

Ze is werkzaam op de maandag, woensdag (oogheelkunde/chirurgie), donderdag en vrijdag.

Paola Ubags


Sinds 1 november 2020 is Paola werkzaam als Praktijkmanager binnen Medisch Centrum Nieuwenhagen. Zij heeft in het verleden ruime werkervaring opgedaan in het Zuyderland ziekenhuis en richt zich nu op de eerstelijnszorg. Haar belangrijkste taak is om de praktijk te ondersteunen bij diverse managementzaken waardoor de huisartsen meer tijd en aandacht kunnen hebben voor de patiënt.

Myrna Brassé


Sinds maart 2020 is zij werkzaam als POH-GGZ binnen de praktijk. Zij is heel gepassioneerd in wat ze doet, en helpt en ondersteunt mensen graag met hun psychische problemen.

Ze werkt op maandag en vrijdagochtend


Jolanda Boon


Sinds geruime tijd werkzaam binnen ons centrum als Onafhankelijke Casemanager Dementie. Bij vermoedens van cognitieve achteruitgang of te kort schietende zorgvragen/ overbelaste mantelzorgers, staat zij patiënten en diens familie met raad en daad bij om persoonlijke zorg en daginvulling zo goed mogelijk te structureren en organiseren afgestemd op individuele wensen en behoeften.