Medewerkers Huisartsenpraktijk Snijders

Marja

Marja is ons team komen versterken. We zijn heel blij met deze ervaren, betrokken en kundige doktersassistente in ons team! Zij staat met raad en daad altijd voor u of uw familielid klaar en is altijd in om u met een vleugje humor te helpen om uw zorgvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Laura

Ze is geboren en getogen echte Landgraafse. Vanaf eind januari 2023 maakt ze deel uit van ons fijne team. Waarbij haar eerder opgedane ervaring bij de huisartsenpost qua telefonische triage goed van pas komt. Ze helpt eenieder graag met respect, geduld en heeft een goed luisterend oor!

Dewi

Dewi is een enthousiaste allround en ervaren doktersassistente met hart voor de patiënt.

Zij is sinds augustus 2021 ons team komen versterken en zet zich naast haar allrounde kennis ook in voor de jaarlijkse 'APK' keuringen, CVRM-controles, binnen de praktijk.

Drs. Ramona Smeets

Sinds februari 2022 is zij ons team komen versterken, en daar zijn we heel blij mee! Ze wilt graag een bekend gezicht voor u worden. Zij is een betrokken huisarts die niet van losse eindjes houdt en ze neemt dan ook, waar mogelijk, graag de tijd om dingen volledig te bespreken en af te handelen. In de afgelopen jaren heeft ze zich, zowel in haar werk- als in haar privésituatie, verdiept in de palliatieve en terminale zorg. Naast haar werkzaamheden in de huisartsenpraktijk werkt ze ook als huisarts bij Op de Bies, waar ze zorg draagt voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zij is werkzaam op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

AGB code: 01028762

Nicole Stekhuizen

Onze praktijkondersteuner Somatiek. Haar aandachtsgebieden zijn Diabetes Mellitus type 2 en Astma/COPD. Doordat Nicole al ruim 28 jaar werkzaam is voor onze praktijk, is zij voor vele patiënten een vertrouwd gezicht. En voor ons een hele fijne collega.

Drs. Gitte Snijders

De praktijkhoudster en 4e generatie Snijders in lijn.

Ze is werkzaam op de maandag, woensdag (oogheelkunde/chirurgie), donderdag en vrijdag.

AGB code: 01100769

Bianca Braakman

Sinds juni 2022 is Bianca ons team komen versterken. Vrijwel direct ontpopte ze zich als een vis in het water. Ze is altijd bereid de patienten te helpen en dat te doen met een goede dosis humor. Zodat hoe ernstig de situatie ook mag zijn, je glimlachend weer naar buiten gaat! Naast haar werkzaamheden als doktersassistente is ze ook onze praktijkmanager.

Myrna Brassé

Sinds maart 2020 is zij werkzaam als POH-GGZ binnen de praktijk. Zij is heel gepassioneerd in wat ze doet, en helpt en ondersteunt mensen graag met hun psychische problemen.

Ze werkt op maandag en vrijdagochtend


Drs. Luc Snijders

Sinds juni j.l. is broer(tje) van en ook vierde generatie huisarts in lijn, Drs. Luc Snijders ons team komen aanvullen. Hij is een allround, betrokken, kundige, humoristische en joviale huisarts, die extra affiniteit met kinderen heeft. 

 Hij is werkzaam op de maandag en de dinsdag. 

OPEN VACATURE DOKTERSASSISTENTE 25-30U/WEEK

Ben jij een enthousiaste, gedreven, leergierige, hart voor de patiënt en je mede collega’s hebbende doktersassistente? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een huisartsenpraktijk die sinds 1919 bestaat en zojuist geopend is op een hele nieuwe locatie op het Pucciniplein 1 te Landgraaf (het oude Rabobank gebouw). We hebben hart voor de patiënt en diens familie, en proberen deze -waar nodig- tijdens alle fases in zijn of haar leven te ondersteunen. We zijn teamplayers en zijn niet vies van hard werken en doorleren onder een fijne collegiale en humoristische sfeer.

Uren? In overleg! Conform CAO Huisartsenzorg.

Heb je interesse? Dan willen we het liefst dat je jouw sollicitatiebrief en CV doorstuurt naar praktijksnijders@ezorg.nl

Indien er een klik na het eerste gesprek is plannen we een meeloopdag in om te ervaren of onze werkwijze jou ook ligt en of je binnen ons team past. Hopelijk tot snel!