Medewerkers Huisartsenpraktijk Snijders

Marja

Marja is een ervaren, betrokken en kundige doktersassistente binnen ons team. Zij staat met raad en daad altijd voor u of uw familielid klaar en is altijd in om u met een vleugje humor te helpen om uw zorgvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Sandra

Ze is geboren en getogen echte Kerkraadse.  Ze begon eind 2023 ter afronding van haar doktersassistente-opleiding bij ons als stagaire en ontpopte zich als een vis in het water.  Na het behalen van haar diploma heeft ze besloten om bij ons te blijven. Ze staat je altijd opgewekt te woord en helpt waar mogelijk. 

Dewi

Dewi is een enthousiaste allround en ervaren doktersassistente met hart voor de patiënt.

Naast haar reguliere werkzaamheden als assistente, doet ze CVRM controles ("APK" - keuringen) en volgt ze de opleiding tot SOH Spreekuur Ondersteuner Huisartsen, waarbij ze haar eigen spreekuur voert onder supervisie van de arts(en). 

Drs. Ramona Smeets

Sinds februari 2022 is zij ons team komen versterken en inmiddels is ook zij een bekend gezicht voor de meeste van u.  Zij is een betrokken huisarts die niet van losse eindjes houdt en ze neemt dan ook, waar mogelijk, graag de tijd om dingen volledig te bespreken en af te handelen. In de afgelopen jaren heeft ze zich, zowel in haar werk- als in haar privésituatie, verdiept in de palliatieve en terminale zorg.  Vanaf dit jaar gaat zij ervoor zorgen dat ook haar passie voor de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking gecombineerd wordt met de huisartsenzorg die wij leveren.

Zij is werkzaam op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

BIGnr: 19911889301

Nicole

Onze praktijkondersteuner Somatiek. Haar aandachtsgebieden zijn Diabetes Mellitus type 2 en Astma/COPD. Doordat Nicole al ruim 29 jaar werkzaam is voor onze praktijk, is zij voor vele patiënten een vertrouwd gezicht. En voor ons een hele fijne collega.

Femke 

Vanaf april 2024 is Femke ons team van assistentes komen versterken. Ze heeft reeds 8 jaar ervaring als doktersassistente. Ze  kijkt ernaar uit om de patienten binnen onze praktijk beter te leren kennen, te ondersteunen en de zorg te bieden die ze nodig hebben!

Bianca 

Bianca is een bekend gezicht binnen ons team. Ze is altijd bereid de patienten te helpen en dat te doen met een goede dosis humor. Zodat hoe ernstig de situatie ook mag zijn, je glimlachend weer naar buiten gaat! Naast haar werkzaamheden als doktersassistente is ze ook onze praktijkmanager.

Jessica Mobron

Vanaf januari 2024 is zij werkzaam als POH-GGZ binnen ons team.  Zij is heel ervaren in wat ze doet, doordat ze al op veel plekken binnen de psychologische en psychiatrische zorg gewerkt heeft en met zeer diverse patientengroepen. Het begeleiden van mensen naar de manier waarop zij hun problemen het beste kunnen verhelpen of verlichten is de grootste uitdaging voor haar. 

Zij is werkzaam op maandag " oude" locatie Beuteweg 16 en vrijdag locatie Pucciniplein. Op maandag mag u direct plaatsnemen in de "oude" wachtkamer, zij zal u dan komen halen. 

Drs. Luc Snijders

Hij is broer van en ook vierde generatie huisarts in lijn, Drs. Luc Snijders is een hele fijne aanwinst voor ons team! Hij is een allround, betrokken, kundige, humoristische en joviale huisarts, die extra affiniteit met kinderen heeft. 

 Hij is werkzaam op de maandag en de dinsdag. 

BIGnr: 39925257101

Onze praktijk is een opleidingspraktijk 

Omdat we passie hebben voor het huisartsenvak en we ook zien dat er een personeelskrimp gaande is; zetten wij ons actief in om anderen te enthousiasmeren voor het mooie vak van huisarts evenals voor het mooie vak van doktersassistente.

Immers gaan deze twee hand in hand!

Zodoende lopen er geregeld stagaire doktersassistentes binnen onze praktijkmuren. Daarnaast begeleiden we een Huisarts in Opleiding. Naast deze twee "vaste"soorten  begeleiding die we bieden, kan het voorkomen dat er nog tijdelijk een co-assistent meeloopt. We kondigen dit altijd vantevoren aan. Ter verduidelijking; een Huisarts in Opleiding is een afgestudeerde basisarts, die de specialisatie Huisartsgeneeskunde heeft gekozen. Een co-assistent, is een arts in opleiding tot basisarts. 

We hopen op uw begrip!